Avtal för din trygghet

Om du reser som au pair med AuPairCare får du insikter om en ny kultur och som familjemedlem blir du en viktig deltagare i familjens vardag. Som au pair åtar dig samtidigt att sköta tillsynen av barnen i värdfamiljen under sex-tolv månader och att fullgöra alla dina uppgifter.

Många deltagare är oroade för att familjen kan kräva orimligt långa arbetsdagar eller för att de ska ge ut uppgifter som ligger utanför det ansvar som en au pair har. Som tur är finns det ingen anledning till att ora sig för detta. Din värdfamilj har förbundit sig till ett avtal inom ramverket för programmet. Detta reglerar bland annat längden på din vistelse, din arbetstid per vecka och per dag, din rätt till semester och beloppet för veckoersättning.

Innan programmet startar måste du och familjen underteckna ett avtal där ni båda förbinder er till att acceptera och följa avtalet bestämmelser. I avtalet ingår också att du endast kan tilldelas uppgifter som har en direkt koppling till barnomsorg.

Är du redo för ditt äventyr som au pair?

Har du resfeber och är övertygad om att en au pair-vistelse är det du vill satsa på? Skicka i så fall in en icke-bindande ansökan idag!

De viktigaste bestämmelserna i avtalet

Au pair-programmet i USA har funnits under en lång tid och regleras av US Department of State, som tar hänsyn till dina uppgifter och ditt ansvar.  Eftersom au pair-programmet regleras av staten kan du vara säker på att din vistelse som au pair är tydlig och väl reglerad.

Programmen i Nya Zeeland och i England har lite mer flexibilitet. Även om värdfamiljer och au pairer är budna till ett skriftligt avtal, kan sådant som programperiod och arbetstimmar förhandlas mellan värdfamilj och au pair.

 • Din arbetstid per dag är begränsad till högst tio timmar

 • Din arbetstid per vecka får inte vara mer än 45 timmar

 • Du är ledig en och en halv-två dagar per vecka

 • Varje månad har du ett helt ledigt veckoslut (fredag kväll till måndag morgon)

 • Du har rätt till tio-tjugo dagars betald ledighet

 • Dina uppgifter och ansvarsområden måste vara direkt kopplade till barnen

Utöver de krav som en au pair måste uppfylla för att vara kvalificerad, måste värdfamiljen också uppfylla krav för att kunna ta del av programmet

 • De barn som du ansvarar för är minst tre månader gamla

 • Som au pair blir du erbjuden ett eget rum

 • Värdfamiljen ska förse dig med upp till 500 dollar för collegekurser om du är au pair i USA

 • Värdfamiljen måste betala dig veckoersättning enligt ditt avtal.

   

   

Bo och arbeta som au pair

Tack vare ditt avtal slipper du alla frågetecken och kan njuta av ditt äventyr!

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
11.950
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
10.845
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År