AuPairCare – Din au pair-organisation

AuPairCare ingår i företagsgruppen Intrax. Vi är ett företag som arbetar för kulturellt och utbildningsrelaterat utbyte och har under 30 år gjort det möjligt för unga människor att uppleva andra kulturer och språk. I samarbete med våra kontor i olika länder och långvariga samarbeten förverkligar vi en utlandserfarenhet som ger våra deltagare personlig och professionell utveckling.

Vi har ett nära samarbete med våra kollegor i USA för att programmet ska bli en värdefull upplevelse för båda parter, dig som au pair och värdfamiljen. AuPairCare har sitt huvudkontor i San Francisco. Genom placeringen i USA får du tillgång till hjälp och stöd från ett företag från början till slut. Vi har även ett gott samarbete med våra samarbetsorganisationer i Nya Zeeland och England sedan flertalet år tillbaka.

AuPairCare är ackrediterad medlem av au pair-organisationen IAPA. Genom fastställande av bindande villkor för au pair-vistelser regleras viktiga faktorer som arbetstid, minsta belopp av veckoersättning och kraven för potentiella värdfamiljer regleras i ett au pair-avtal.

Du kan alltid nå oss

Du kan nå oss på flera sätt. Skicka oss ett meddelande, ring eller träffa oss personligen!

Varför ska du välja oss som din au pair-organisation?

  • Vi har mer än 28 års erfarenhet.

  • Vi är medlemmar i den internationella paraplyorganisationen IAPA.

  • Vi ger dig personlig rådgivning om allt du behöver veta.

  • Du får en gratis digital broschyr med all viktig information som du behöver.

  • De flesta som arbetar hos oss har antingen själva varit au pair eller genomgått liknande program utomlands, och kan besvara dina frågor baserat på egen erfarenhet.

  • Vi granskar alla ansökningar och ger dig råd om hur du fyller i din profil. Genom detta kan vi garantera en så lyckad placering som möjligt.

  • Vi håller personliga intervjuer i närheten av ditt boende eller via Skype.

  • I nödfall kan du nå oss dygnet runt alla dagar.

  • Vi erbjuder informationsträffar nära dig och på nätet så att du kan få mer information om vårt au pair-program.

  • Allt från samma ställe: Vi samarbetar inte med någon annan au pair-organisation i USA då vi har vårt huvudkontor där. I Nya Zeeland och England har vi ett väl utvecklat samarbete med våra samarbetsorganisationer.

Våra au pair-program

Här kan du läsa mer om vad våra program erbjuder:

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
11.950
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
10.845
SEK

Din AuPairCare-organisation

Kirsten Team Tyskland, Österrike, Schweiz
Kirsten

Team Tyskland, Österrike, Schweiz

Au pair i Canberra & Melbourne, Australien - 8 månader

“Ta varje möjlighet du får i livet, vissa saker händer bara en gång”

Anne Team Tyskland, Österrike, Schweiz
Anne

Team Tyskland, Österrike, Schweiz

Au pair i Pennsylvania, USA - 12 månader

“Jag hade en underbar tid, växte som person, träffade nya vänner och upptäckte landet.”

Katharina Team Tyskland, Österrike, Schweiz
Katharina

Team Tyskland, Österrike, Schweiz

Au pair i Cork, Irland & Pisa, Italien - 12 månader

"Jag uppskattade särskilt kulturutbytet och att lära mig nya språk. Jag vill hjälpa unga människor att förverkliga sin dröm om att bo utomlands."

Nora Team Frankrike
Nora

Team Frankrike

Au pair i Virginia, USA - 12 månader

“Alla borde leva utomlands minst en gång; det förändrar dig och du utvecklas! Du träffar vänner som du kommer att ha kvar för alltid”

Manon Team France
Manon

Team Frankrike

Au pair i Guildford, England– 12 månader

"Den här fantastiska erfarenheten har lärt mig mycket om världen, men också om mig själv; den har hjälpt mig att växa som person."

Ivette Team Spanien
Ivette

Team Spanien

"Under mitt arbete som flygvärdinna lärde jag mig resandets sanna värde. Genom att exponera mig för nya kulturer och intryck har jag personligen vuxit bortom mig själv."

 

Mette Team Danmark, Sverige, Storbritannien
Mette

Team Danmark, Sverige, Storbritannien

Au pair i New York, USA - 12 månader

"Att vara au pair var det bästa beslutet jag någonsin har fattat. Jag fick en andra familj och fick nya vänner som jag kommer att behålla för livet"

au pair-organisation
Vill du veta mer om hur det är att vara en au pair och se hur vad våra au pairer gör? Följ oss i sådana fall på Instagram och få reda på mer om våra program!