Hur mycket kostar det att bli au pair?

Ett år som au pair är ett av de populäraste sätten att bo utomlands antingen som ett steg mellan gymnasiet och universitetet eller som ett uppehåll mellan, under eller efter studierna. För en liten avgift kan du skaffa massor av värdefulla erfarenheter utomlands, för utveckling av språkkunskaper, för personlig utveckling och för att skaffa nya vänner.

Som au pair har du den stora fördelen med att slippa oroa dig för boende och mat, detta tillhandahålls av din värdfamilj. För vårt program i USA ingår även resa med flyg.

Du har givetvis rätt till ledighet varje vecka och du bestämmer själv hur du vill använda pengarna du tjänar. Många au pairer använder sin veckoersättning till semestrar och resor under eller i slutet av sitt program.

Se till att få bästa möjliga villkor

Vänta inte utan fyll i din ansökan online redan idag. Det går snabbt och är utan några bindningskrav!

Priser på vårt USA-program

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Duration
1
År
Age
Från 18
År
Price
11.950
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Duration
6
Månader
Age
Från 18
År
Price
10.845
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Duration
6
Månader
Age
Från 18
År

Följande au pair-förmåner ingår:

 • Förberedelse och stöd från AuPairCare eller våra samarbetspartners (genom vår virtuella akademi innan du lämnar landet)

 • Mat och husrum

 • Veckoersättning och 10-20 dagars betald semester

 • 500 USD för att gå på college i USA

 • Kontaktperson dygnet runt

 • Hjälp med visum och alla nödvändiga dokument

 • Hemresa med flyg från alla större flygplatser i USA (ej för England och Nya Zeeland)

 • Komplett försäkringspaket inklusive sjuk- och olycksfallsförsäkring (inte för England och Nya Zeeland)

 • Andra fördelar och förmåner: Medlemskap i Ayusa Intrax Club, intyg efter framgångsrikt avslutat program, möjlig upprepning osv

NYHET: Ditt AuPairCare avbeställningsskydd

Ett år utomlands som au pair är en unik chans. Vi på AuPairCare vill att du ska kunna förverkliga din dröm även i svåra tider, utan att oroa dig för att ansöka mitt under en pandemi. Du har nu chansen att lägga till vårt valfria AuPairCare avbeställningsskydd som ger dig sinnesro.

För endast 1 000 kr extra får du en återbetalning på 100% av programavgiften. Du behöver inte betala en avbokningsavgift om minst ett av följande fall inträffar efter att du har betalat din programavgift och före avresan:

 • Den svenska regeringen förbjuder avresa från ditt hemland eller inresa till ditt värdland.

 • Ditt flygbolag ställer in ditt flyg.

 • Värdlandets regering förbjuder inresa från ditt hemland.

 • Din värdfamilj avbryter sitt deltagande i programmet på grund av COVID-19.

 • Du kan inte skjuta upp din avresa av personliga skäl (t.ex. pga. av ditt universitet).

 • Du anser att det är osäkert att resa och föredrar att avbryta programmet.

Om du behöver använda den här produkten får du en återbetalning på 100% av programavgiften och vi behåller endast avgiften för CoronaCare avbeställningsskydd. Du kan lägga till ett CoronaCare avbeställningsskydd efter att du har matchat med en värdfamilj. För mer information, tveka inte att kontakta oss.

Ännu billigare alternativ: Upptäck våra rabatter

ta med en vän
Ta med en vän

Dela med dig av din entusiasm och värva en vän till att bli au pair precis som du! Som tack erbjuder vi 500 kr rabatt på dina kostnader och din väns kostnader.

 

* Gäller endast USA

au pair med baby

Har du mycket erfarenhet av att arbeta med barn under två år, lärlingsutbildning, en examen inom ett relevant område eller har du redan varit utomlands som au pair? Om du bevisar dina kvalifikationer i din ansökan kan du använda vår pro-parrabatt och spara 2150 kr!

Behöver du mer information?

Ladda ned vår broschyr med inspirerande information.