Denna försäkring gäller under din au pair-vistelse

Som förmedlare har vi på AuPairCare ett speciellt ansvar för din säkerhet som au pair. Det är därför väldigt viktigt för oss att våra deltagare alltid har ett fullgott skydd.

Överallt i livet och arbetet kan situationer uppstå då det blir nödvändigt att uppsöka läkare eller andra skador som inte kan förutses till följd av en olycka eller otur. I vardagslivet som au pair kan du även behöva besöka läkare, själv råka vålla skador eller råka ut för bagagestölder.

I alla dessa fall har du en optimal försäkring hos oss. Förmånerna som ingår i försäkringspaketet täcker de flesta skador som kan inträffa och kostnader för nödvändig sjukvård. Försäkringsskyddet gäller under hela tiden då au pair-avtalet gäller.

Om du reser till England eller Nya Zeeland som Au Pair, kom ihåg att lägga till din försäkring genom oss för omfattande täckning.

Vill du stanna längre i USA?

Om du skulle resa under månaden efter, den 13 månaden, kan du förlänga försäkringen mot en avgift.

Detta ingår i din försäkring som au pair:

  • Sjukvårdsförsäkring

  • Personligt ansvar och professionellt ansvar

  • Olycksförsäkring

  • Bagageförsäkring

Vad händer om du blir sjuk?

Det kan naturligtvis hända att du blir sjuk under utlandsvistelsen och behöver besöka läkare. Det är inga problem eftersom din sjukvårdsförsäkring för au pair gäller även utomlands.

I början av programmet kommer du att få ett försäkringsbevis från vår försäkringsgivare och detta skall du alltid bära med dig. Om det blir nödvändigt med läkarvård bör du uppsöka en allmänpraktiserande läkare som är kopplad till försäkringsbolagets nätverk, för att betalningen ska fungera så smidigt som möjligt. Adressuppgifter till lämpliga läkare i ditt område finns på webbplatsen eller ges av försäkringsbolaget. I allmänhet måste man betala för mindre behandlingar (som ersätts genom en skadeanmälan) medan exempelvis mer intensiv sjukhusvård betalas direkt av försäkringsbolaget.

Om en allvarlig händelse skulle inträffa, och omedelbar behandling krävas, bör du naturligtvis besöka närmaste akutmottagning eller ringa nödnumret. Det är återigen viktigt att du alltid har ditt försäkringsbevis med dig. Egentligen måste du informera din försäkring så snart som möjligt om nödvändig akutsjukvård, men senast inom 48 timmar.

Du kan känna dig säker som au pair i USA

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
11.950
SEK
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
10.845
SEK