Au pair i USA – Kostnader och förmåner

Våra priser för au pair-programmet i USA är fasta priser och har inga dolda kostander. Medan du planerar din au pair-vistelse tillsammans med oss behöver inte du betala något. Betalning av programmet görs inte förrän du har valt din värdfamilj. I USA är mat och husrum inkluderat samt dina flygbiljetter betalas av din värdfamilj.

Beställ information gratis här

Vi skickar dig gärna en digital broschyr med information om våra AuPairCare-program. Ladda ned den här:

Dina kostnader för att bli au pair i USA

Program Programlängd Priser
Au pair i USA Tolv månader + en resemånad (valfritt att förlänga ytterligare 24 månader) 11.950 SEK
Pro pairs* -2.150 SEK
Återkommande au pair* -2.150 SEK

Flexibla returbiljetter tillbaka till Sverige

Au pair USA Kosten

I våra kostnader för USA ingår ett gratis utreseflyg från alla större europeiska flygplatser till din värdfamilj och ett gratis hemreseflyg från vilken större stad som helst i USA (om au pair-året har slutförts framgångsrikt). Flygkostnaderna betalas av din värdfamilj.

Kom ihåg: Ditt returflyg kan vara från någon av alla 100 utvalda flygplatser i USA, vilket tillåter dig att planera din resemånad på ett flexibelt sätt utan några ytterligare kostnader.

Dina förmåner

Kontrakt
 • Dina uppgifter och arbetstider är enligt ett kontrakt (med maximalt 45 arbetstimmar per vecka)

 • Mat och husrum (ditt egna rum)

 • Veckoersättning på minimum 215USD* (AuPairCare Minimum)

 • 500 USD i studiebidrag för dina sex credits (60 timmar) på college

 • Betald semester i 14 dagar (10 arbetsdagar)

 • En och en halv dag ledig per vecka för egentid

 • En helt ledig helg per månad

 • En månad för att resa i USA efter det att ditt år har avslutats

 • Träning och support via Virtual Academy 

Flyg
 • Inkluderat returflyg från alla större Europeiska städer till USA, inklusive anslutande flyg mellan Au Pair Academy till din värdfamilj (betalas av din värdfamilj)

 • Inkluderat returflyg från din värdfamilj – eller om så önskas – någon annan större flygplats i USA tillbaka till ditt hemland (betalas av din värdfamilj)

Visa
 • Support med ditt visa och alla nödvändiga dokument (DS-2019)

 • Serviceavgifter gällande dokument betalas av AuPairCare

Försäkring
Extra
 • Intyg efter slutfört program

 • Möjlighet till en ytterligare förlänging på sex, nio eller tolv månder

 • Mellan 250 USD och 500 USD för tre eller sex ytterligare credits (beroende på hur länge du förlänger)

Detta inkluderas inte

Några saker betalar du på egen hand som exempelvis visaavgift hos ambassaden. Dessa utomstående kostnader är:

 • Visaavgift (för nuvarande på ungefär US $185)

 • Kostnader för polisutdrag (för utlandsändamål), hälsokontroll, internationellt körkort och pass

 • Eventuell resekostnad för att ta dig till din personliga intervju

 • Kostnader för ytterligare bagage

 • Du betalar skatt i USA

*Det amerikanska utrikesdepartementet fastställer det lägsta veckopriset för barnomsorg som tillhandahålls av au pairer. Beräkningen baseras på den federala minimilönen efter avdrag för 40 % för kost och logi. AuPairCare har höjt minimibeloppet för fickpengar till 215 USD, vilket är högre än det vanliga minimibeloppet som fastställts av det amerikanska utrikesdepartementet. Värdfamilj och au pair kan fritt komma överens om en högre ersättning.

Rabatter för au pairer

Ta del av våra erbjudanden!

Au pair med barn
Återkommande au pairer – 2150 kr rabatt

Har du åkt utomlands med AuPairCare/STS tidigare och kan tänka dig att åka igen? Som en återkommande au pair sparar du 2150 kr på din programavgift.

Friends with US flagga
Ta med en vän – 500 kr rabatt

Dela dina spännande planer med dina vänner och övertala dem att också bli en au pair i USA! Som tack för detta får du och din vän 500 kr i rabatt på era programavgifter. Du får rabatt för varje person du rekommenderar att åka till USA genom vår organisation.

au pair med baby
Pro-Pair Rabatter

Har du mycket erfarenhet av att arbeta med barn under två år, lärlingsutbildning, en examen inom ett relevant område eller har du redan varit utomlands som au pair? Om du bevisar dina kvalifikationer i din ansökan kan du använda vår pro-parrabatt och spara 2150 kr!

2150 kr Pro Pair-rabatt

Har du gott om erfarenhet från att ta hand om barn? Du kan spara 2150 kr om du möter följande kriterier:

Små barn är inte bara söta, de växer också väldigt fort. Som au pair kommer du att vara där när bebisen kryper för första gången, börjar äta på egen hand, tar sina första steg och pratar sina första ord. Om du har minst 300 timmar erfarenhet av att ta hand om barn som är yngre än ett år, kommer du inte bara ha bättre möjligheter för att hitta familj, du kan också spara 2150 kr. Utöver detta kommer du att ha chans till att ta del av en fem dagars Au Pair Certified Specialist training  (ISAP) som fokuserar på att ta hand om spädbarn och hur de utvecklas. För att delta i ISAP-utbildning behöver du bli utvald av AuPairCare USA.

Tidigare var en au pair-vistelse i USA något som var en chans för livet. Tack vare nya visaregler kan du nu bli au pair för en andra gång. Vi hjälper dig att genomföra detta plan med 2150 kr i rabatt på programavgiften.

Om du lever upp till kraven vi har för vårt au pair-program och har slutfört dina studier i ett av följande områden:

Förskolelärare, socialarbetare, lärarassistent, barnsjuksköterska, barnmorska, barnkurator eller barnlogoped....

Då kan du ta del av 2150 kr rabatt på din programavgift!

Notera att erbjudanden och rabatter inte kan kombineras med varandra (30 år-erbjudandet är ej inkluderat).

Vill du bli au pair så snart som möjlig? Ansök nu!

Bli au pair i USA och starta ditt program hos oss.

 • Eftersom det inte finns något skatteundantag för au pairer eller deras inkomster, måste du betala skatt i USA retroaktivt för föregående år. Du ska därför fylla i formulär 1040NR-EZ eller 1040NR senast den 15 april varje år. Mer information om detta finns på myAuPairCare-portalen under kategorin ”Resurser” i au pair-handboken. Det bästa är att tala med en skatterådgivare i USA, till exempel för din värdfamilj. Skattelagstiftningen kan skilja sig mellan de olika delstaterna och en skatterådgivare är insatt i vad som gäller lokalt och ge dig bästa råd. Vi rekommenderar att du avsätter cirka 25 dollar av din veckoersättning för skattebetalningar.

 • Ja, allt du behöver är ditt pass och ett socialförsäkringskort som du ansöker om i USA. Många au pairer har ett så kallat checkkonto för insättning och uttag av pengar eller checkar. Din värdfamilj, områdesansvarig eller andra au pairer hjälper dig gärna. Vårt tips: Spara 50 dollar varje vecka så att du har råd med större eller oväntade utgifter.