Bli au pair i USA

Upplev ditt livs äventyr och upptäck det amerikanska sättet att leva som au pair. Som au pair kommer du att bo hos en värdfamilj i tolv månader, ta hand om deras barn och får unika möjligheter att lära känna vardagslivet i en annan kultur.

Till skillnad från ett vanligt arbete kommer du som au pair i USA att ingå i familjelivet redan från början och snabbt hitta din plats i hemmet. Eftersom du alltid talar engelska kommer du inte bara att träna dina språkkunskaper, utan även få värdefulla utlandserfarenheter vilket är mycket fördelaktigt för din yrkesmässiga och personliga utveckling. Ett år som au pair i USA ger dig också ett unikt tillfälle att hitta nya vänskaper för livet med människor från en annan kultur.

Ställ dina frågor på Facebook Messenger

Har du några frågor om au pair-året i USA? Du kan nå oss direkt via Facebook Messenger måndag till fredag mellan kl. 9 och 18. Välkommen att höra av dig!

Förmåner som au pair i USA

Genom AuPairCare har man kunnat resa till USA som au pair dra nytta av vår omfattande erfarenhet i mer än 28 år. Vi vet precis vilka krav som ställs på dig som au pair i USA och har framgångsrikt förmedlat tiotusentals placeringar hos lämpliga värdfamiljer. Under ditt utlandsäventyr som au pair i USA har du genom oss stöd av en partner som inte bara hjälper dig med förberedelserna för ditt år som au pair, utan även stöttar dig under din vistelse, svarar på alla frågor och hjälper dig om du har problem via vår personal på plats.

Läs mer

I vår guide kan du läsa mer om vilka uppgifter en au pair har, vilka krav som finns för att bli au pair och hur hela processen kommer att gå till.

Dina förmåner i korthet:

 • Bekymmerslöst program, inklusive flygresa hem, försäkring, fickpengar och semester

 • En väl ansedd agentur av USA:s regering

 • En månads resa i USA efter ett fullgjort program

 • Ditt program kan starta när som helst under året

 • Officiellt anställningskontrakt enligt USA:s riktlinjer

 • 500 dollar till collegekurser som du väljer

 • Kan förlängas med sex, nio eller tolv månader

 • Ytterligare au pair-år i USA är möjligt

Tjäna $1000 mer med AuPairCare

Tjäna mer med AuPairCare! Att vara au pair innebär att arbeta ansvarsfullt och vara pålitlig. Vi vill visa dig hur mycket vi uppskattar ditt fantastiska arbete och engagemang genom att höja veckostipendiet från 195,75 dollar till 215 dollar, vilket ger dig 1001 dollar mer per år! 

Krav:

Från och med den 3 januari 2023 kommer AuPairCare att införa ett nytt lägsta veckostipendium på 215 dollar per vecka, vilket är högre än det amerikanska utrikesdepartementets minimum. Denna förändring kommer att påverka AuPairCare-deltagare med en ny matchning eller förlängning som slutförs den 3 januari 2023 eller senare. Värdfamiljer och au pairer kan fritt komma överens om ett veckostipendium som är ännu högre än miniminivån på 215 dollar per vecka. AuPairCare fortsätter att följa alla bestämmelser från det amerikanska utrikesdepartementet.

Ansök nu och bli au pair hos oss!

Din placering i USA

I USA bor de flesta familjerna i förorter till större städer, antingen på öst- eller västkusten. De kan även bo i Chiagoområdet eller i någon av de större städerna i mitten av USA.

au pair Värdfamilj usa
au pair usa hollywood

För ett framgångsrikt deltagande i au pair-programmet i USA måste du uppfylla flera krav:
# vara mellan 18 och 26 år
# ha erfarenhet av arbete med barn 
# ha körkort
Mer information om vad du måste ha med dig finns här.

Au pair USA litet barn

Priset för ett au pair-år i USA gäller för ett komplett program. Det finns inga dolda kostnader och du betalar programavgiften först när du har valt en värdfamilj. Du är alltså på den säkra sidan och behöver inte betala något i förskott.

Vill du börja direkt? Ansök nu!

Vill du resa iväg som au pair redan idag? Du kan söka redan nu helt utan förpliktelser och det är gratis!

Förlängning av au pair-året och upprepat au pair-år

Att vara i USA i ett år låter som en lång tid för vissa men för andra är tiden för kort. Med oss kan du både förlänga och upprepa au pair-året om du skulle vilja.

Au pair Förlängning
Förlängning av au pair-året

Trivs du så bra i USA att du vill stanna ett tag till? Då kan du förlänga äventyret som au pair i USA med sex, nio eller tolv månader. Du bestämmer om du vill stanna med samma värdfamilj eller söka en ny under förlängningstiden. Du behöver inte avstå från din resemånad, utan kan använda den efter förlängningen.

Au pair Upprepa
Upprepa det som var så underbart

Har du framgångsrikt fullgjort ditt första au pair-år i USA och fått ett intyg? Med AuPairCare har du möjlighet att bli au pair i USA en andra gång med en programavgift som är 2150 SEK lägre. Du måste ha bott utanför USA i minst två år efter din första au pair-vistelse för att få upprepa programmet.

Våra svar på dina frågor:

 • Ja, det kan du definitivt och det måste du faktiskt. Enligt bestämmelserna för au pair-programmet från USA.s inrikesdepartement måste du kunna bevisa skriftligen att du har deltagit i utbildning och samlat 6 poäng eller 60 timmar på ett allmänt collage i USA under ditt au pair-år. Om du förlänger din tid som au pair måste du delta i ytterligare utbildning. På collage har du även stora möjligheter att lära något nytt, du får prova på universitetslivet och kan skaffa nya vänner.

 • Ja, denna möjlighet utnyttjas av många au pairer. Du kan förlänga ditt år som au pair med sex, nio eller tolv månader. Du kan även välja att förlänga vistelsen i samma familj eller söka till en annan familj i en annan region. Resemånaden följer efter förlängningen.

 • När du har blivit placerad i din värdfamilj kan du se en förteckning med andra au pairers kontaktuppgifter i ditt område på myAuPairCare-portalen. Dessa är andra au pairer från ditt land, men även andra länder i hela världen.

  Områdesansvarig i ditt område anordnar också en träff en gång i månaden för alla au pairer i området. Du märker då att ni är flera och kommer med säkerhet inte att drabbas av ensamhet. Din värdfamilj har redan välkomnat en au pair tidigare, och du kan även tala med dem.