Att skydda din data är mycket viktig för oss. På grund av detta vill vi informera dig om vilken data vi samlar in och när samt hur vi använder datan. Om du har några frågor eller åsikter gällande skydd av din integritet, vänligen kontakta oss via sweden@aupaircare.eu eller direkt till vår ansvariga personal för integritetsskydd.

Förklaring av vårt dataskydd inkluderar:

Ansvar och copyright

Dataskydd hos AuPairCare

Användning av cookies

1. Ansvar

1.1. Ansvar för innehåll

Allt innehåll på vår hemsida har skapats med högsta noggrannhet. Gällande aktuell information, fullständig information och korrekt information är detta inget vi kan garantera.

Som en tjänstförmedlare är vi ansvariga för vårt egna innehåll på denna hemsida i enlighet med lag.  Vi är inte skyldiga som tjänstförmedlare att övervaka skickad eller lagrad information från tredje part, vi är heller inte skyldiga att utreda eventuell illegal verksamhet. Vårt ansvar att ta bort eller att blockera information i enlighet med lag påverkas inte av detta faktum. Dock har vi ett ansvar endast om/vid ett uppenbart brott mot lag. Om vi får kännedom av någon brottslig överträdelse kommer vi att ta bort detta innehåll med omedelbar verkan.

1.2. Ansvar för länkar

Våra erbjudanden innehåller länkar till hemsidor från tredje part. Innehållet på dessa hemsidor har vi ingen kontroll över. Detta innebär att vi inte kan ta något ansvar för detta externa innehåll. Respektive leverantör är skyldig för de hemsidor vi länkar till. De hemsidor vi länkar till är kontrollerade för eventuella illegala överträdelser när länken skapades, vid denna tidpunkt hittades inget illegalt innehåll. En återkommande kontroll av detta innehåll är inte möjligt utan bevis på överträdelse. Om vi får kännedom av någon brottslig överträdelse kommer vi att ta bort dessa länkar med omedelbar verkan.

Innehåll och material på denna hemsida följer copyrightlagar i enlighet med tysk lag. Innehåll från tredje part är markerat enligt detta. Duplicering, hantering, distribution och användning utanför gränserna av copyright kräver ett skriftligt medgivande från respektive författare eller skapare. Nedladdning och kopior av denna hemsida är endast tillåten vid privat icke-kommersiell användning.

Ansvariga operatörer av denna hemsida eftersträvar respekt för andras copyright, användning av eget material alternativt licensfritt material.