Kontakta oss

AuPairCare är din trygga och tillförlitliga partner under varje steg längs vägen. Vi hjälper dig att förbereda för ditt äventyr som au pair utomlands och ger dig support genom hela processen. Om du har några frågor kan du kontakta oss via email, telefon, Instagram, vår chatt eller Facebook Messenger.

AuPairCare Europe GmbH

Giesebrechtstraße 10

10629 Berlin

Tyskland

Telefon: (+46) 313 613 408

E-mail: sweden@aupaircare.eu

Instagram: @aupaircaresweden

Facebook: Aupaircare Sverige

 

AuPairCare Mette
Mette

Program Advisor

Au pair USA
Besök vårt konto @aupaircaresweden och få en inblick i hur vardagen för en au pair ser ut!

Au pair-programmet för dig:

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Varaktighet
1
År
Ålder
Från 18
År
Pris
11.950
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Varaktighet
6
Månader
Ålder
Från 18
År
Pris
10.845
SEK