Träffa våra au pairer

Sammanlagt finns många års erfarenhet bland våra au pairer och de som tidigare har varit au pair genom oss kan ge värdefulla tips för ditt framtida äventyr. Bara de som själva har varit au pairer kan ge en trovärdig beskrivning av programmet.

En del av programmet ska bidra till din utveckling och i detta ingår även att lösa utmaningar. På AuPairCare är vi medvetna om att svårigheter kan uppstå under ditt program, som att få hemlängtan till exempel. Du ska tryggt veta att vi stöttar dig med tips och råd i alla delar av din vistelse. Om du får problem samarbetar vi med dig för att hitta en lösning och har många råd att ge. Du kan alltid komma i kontakt med ditt team på AuPairCare och behöver aldrig känna dig ensam.

Varför inte höra våra au pairer berätta direkt för att du ska bättre förstå hur ett au pair-program kan vara. Bland deras sociala medier och i deras bloggar kan du följa dem i deras äventyr. Upplev hur det är i verkligheten att vara au pair.

Så funkar det i verkligheten

Sara, Cajsa och Johanna är eller har varit au pairer via AuPairCare. Ta del av deras liv till vardags och få reda på vad de har upplevt.

au pair leker med barn i snön
Vill du veta hur livet ser ut för våra au pairer och vad de gör under sin vardag? På vår Instagram @aupaircaresweden kan du följa våra au pairer där de berättar om sin upplevelse som au pair.

Våra au pairer på YouTube

Är du nyfiken på vad andra AuPairCare-deltagare har att säga om programmet och livet som au pair? Besök vår YouTube-kanal AuPairCare Europe för att se de senaste filmerna!

Är du redo för au pair-äventyret?

Ta i så fall det första steget mot att bli au pair och påbörja din icke-bindande ansökan idag.

Att vara au pair i USA ger dig en unik chans att lära känna det amerikanska livet i tolv månader eller mer. Genom att ta hand om barn kommer du snabbt att bli en del av din värdfamilj och få en syn av hur det är att leva i USA. Du kommer även att få en förbättrad engelska samtidigt som du upptäcker detta spännande land.
Duration
1
År
Age
Från 18
År
Price
11.950
SEK
England passar perfekt för en social au pair som är pigg på att uppleva den brittiska kulturen mellan sex till tolv månader. Du kommer mest sannolikt att bo nära London och dess enorma utbud av shopping, restauranger och evenemang. Du får även en engelsk extrafamilj, nya vänner och massor av härliga minnen.
Duration
6
Månader
Age
Från 18
År
Upptäck Kiwis värld och spendera mellan sex till tolv månader i en noggrannt utvald värdfamilj. Den största delen av våra Kiwifamiljer bor i städer som Auckland, Wellington och Christcurch. Detta lilla land på andra sidan jorden är känt för dess unika natur och fantastiska gästvänlighet!
Duration
6
Månader
Age
Från 18
År
Price
10.845
SEK
  • Den första tiden är alltid en stor utmaning, vilket är helt normalt. Det är mycket som kommer att vara annorlunda: maten, familjelivet, kulturella skillnader osv. Du måste acceptera denna fas som något helt normalt och ha tålamod. Din värdfamilj och alla andra au pairer i området förstår dig och kan stötta dig. Prata med din värdfamilj om din hemlängtan. Alla kommer att förstå att du saknar ditt hem i början. Genom många års erfarenhet kan vi tala om att au pairer när de avslutar sin vistelse ser tillbaka på den med glädje.

  • Dina värdföräldrar tillhandahåller eventuellt en mobiltelefon. Detta blir i så fall din arbetstelefon för att de alltid ska kunna nå dig och barnen. Du måste kontrollera med din värdfamilj om du även kan använda mobiltelefonen för privata samtal och SMS. I allmänhet ska du dock avstå från att använda den för privat bruk under din arbetstid.

    Om du tar med dig din egen mobiltelefon till värdlandet bör du kontrollera med din operatör på förhand vad som gäller beträffande kostnader i utlandet eller avtala om en lokal taxa. Observera: I USA betalar både den uppringande och den mottagande för ett telefonsamtal!

  • Om du kommer att ha tillgång till bil avgörs av värdfamiljen. En del au pairer använder samma bil som värdfamiljen medan andra har en bil till förfogande. Om du inte har tillgång till egen bil kan du samordna med andra au pairer eller vänner som hämtar upp dig. Att ha en egen bil är en förmån som inte ingår i au pir-programmet.

    Om du äger en egen bil bör du kontrollera exakt vilka villkor som gäller för att använda den i värdfamiljen i början av vistelsen. Kan jag använda den för privat körning på fritiden? Vem betalar bränslet? Vad händer om du blir inblandad i en olycka? Det är exempel på några av de viktiga frågor som du måste ta hänsyn till för att undvika missförstånd från första början.