Ditt äventyr börjar i Auckland

Välkommen till kiwifåglarnas land! Innan du träffar din värdfamilj för första gången får du kickstarta ditt äventyr i Nya Zeeland med en informativ och rolig kurs som organiseras av vår partnerorganisation i landets största stad Auckland! Under kursens tre dagar får du lära dig allt du behöver veta för en smidig start i Nya Zeeland. Kursen är del av programmet och är redan inkluderad i programaviften.

Au pair Auckland

Är du redo att bli en kiwi?

Kursen i Auckland ger dig tid att anpassa dig till den nya tidszonen och få ett hum om livet i Nya Zeeland innan du börjar arbeta som au pair. Med hjälp från vår partnerorganisation kommer ni gå igenom allt som behövs för att kunna arbeta som au pair i Nya Zeeland: Från att öppna ett bankkonto till att ansöka om ditt IRD-nummer (ditt personliga skattenummer för att kunna arbeta). Känns det läskigt att köra i vänstertrafik? Kursen inkluderar teoretiska körlektioner som kommer lätta din oro!

Mer information

Läs i vår guide hur placeringsprocessen fungerar, vilka krav du behöver uppfylla och hur du ansöker om ditt visum!

Höjdpunkter

  • Lär känna andra internationella au pairer

  • Två övernattningar i centrala Auckland

  • Spännande sightseeing genom Auckland

  • Alla mat och aktiviteter inkluderat

  • Stöd från vår partnerorganisation

  • Lektioner i professionell barnomsorg och första hjälpen

  • Teoretiska körlektioner med en professionell instruktör

  • Gratis nyzeeländskt SIM-kort till mobilen och hjälp att öppna ett bankkonto

"Te Whāriki" – Nya Zeelands läroplan för yngre barn

Oroar du dig för att inte vara tillräckligt förberedd inför dina uppgifter som au pair? Gör inte det! Kursen i Auckland inkluderar olika interaktiva workshops där du och de andra au pairerna lär er grundläggande information om "Te Whāriki" - Nya Zeelands läroplan för yngre barn. Kursprogrammet täcker viktiga ämnen såsom “do's and dont's” när du jobbar med barn, barnens sociala beteenden och hur du skapar en god relation med barnen. Första hjälpen och HLR är också del av träningen. Efter kursen kommer du vara väl förberedd och redo att jobba som au pair!

Är du redo för att bli au pair i Nya Zeeland?

Ta första steget i din resa och fyll i din ansökan online idag!

Auckland City Tour: Upptäck Nya Zeelands största stad

Efter reglerna har gåtts igenom och träningen är överstökad är det dags att ha roligt! På kursens tredje dag kommer du få chansen att utforska allt staden har att erbjuda på en guidad tur genom Auckland. Tillsammans med en erfaren guide kommer ni besöka alla stora sevärdheter, såsom Harbour Bridge och Sky Tower. Efteråt kommer du ha chansen att att äta en middag på en lokal restaurang för första gången. Finns det något bättre sätt att starta ditt äventyr på?

Au pair kursen i Nya Zeeland