England-programmet är för närvarande inte tillgängligt

Tyvärr finns det för närvarande inget au pair-visum för au pair-program i Storbritannien. Tills vidare är detta program inte tillgängligt för bokning. Eventuella nya ändringar eller utvecklingar i detta fall kommer att meddelas på vår webbplats. Tack för din förståelse.

Bli au pair i England

Vill du lära dig mer om Englands kultur, upptäcka de historiska städerna, de medeltida slotten och det vackra landskapet? Tycker du om barn och skulle vilja förbättra din engelska samtidigt som du skapar nya livserfarenheter utomlands? Som au pair i England får du den unika möjligheten att kombinera din passion för att resa samtidigt som du får uppleva vardagslivet i en annan kultur. Som au pair bor du med en engelsk värdfamilj och tar hand om deras barn.

De flesta av våra engelska värdfamiljer befinner sig i och runtomkring London men möjligheten finns till att bo i andra delar av England också. På helger och under din lediga tid har du stora chanser att resa så mycket du vill för att upptäcka andra delar av landet.

Vad behöver du för att bli au pair?

Ta reda på vad som krävs för att bo utomlands som au pair!

Dina förmåner som au pair i England

 • Flexibel längd: Stanna sex-tolv månader

 • Möjlighet till avresa året runt

 • Res runt hur länge du vill efter programmet

 • Stöd och support före, under och efter din tid som au pair i England

 • Kontrakt som reglerar veckoersättning, arbetstimmar, semester, osv.

 • Fickpengar och två-fyra veckors betald semester

 • Möjlighet att utveckla din engelska

 • Valbart försäkringspaket

 • Gratis mat och husrum

Din placering i England

Din placering i en värdfamilj kan ske var som helst i England, dock bor våra flesta värdfamiljer i Londonområdet. Under helger samt semester kommer du att kunna resa runt hur mycket du vill och upptäcka alla vackra delar som England har att erbjuda.

Ta reda på mer om programmet

au pair med barn

Tycker du om barn och har erfarenhet av barnpassning? Då har du nog redan en rätt bra bild av vad det innebär att arbeta som au pair. En sak är säker - livet som au pair blir aldrig tråkigt! Ta reda på vilka andra uppgifter en au pair har.

au pair london

Vi erbjuder en hög flexibilitet till en relativt låg kostnad för vårt au pair-program i England. Det finns inga dolda avgifter eller ekonomiska risker med programmet och många förmåner är inkluderade i programavgiften. Ta reda på mer!

Kvalifikationer au pair England

Det finns olika krav för att bli au pair. Till exempel behöver du vara mellan 18-30 år gammal, du behöver tycka om att ta hand om barn och du behöver ett giltigt körkort. Ta reda på vilka andra krav som finns för att du skall kunna ansöka som au pair i England.

Är du redo för att bli au pair?

Fyll i en kort ansökan utan utan bindningskrav för att ta det första steget mot livet som au pair!

 • Ja! Eftersom du inte behöver ett visa för att vara au pair i England kan du och din värdfamilj välja att förlänga ditt program så länge som ni vill.

 • Vår försäkring för au pair-programmet i England är valfritt och kan läggas till mot en extra avgift. Vi rekommenderar dig starkt att göra detta, eftersom försäkringen inte bara inkluderar sjukförsäkring, utan också bagage- samt personlig och professionell olycksfallsförsäkring. Om du bestämmer dig för att lägga till försäkringen kommer den att gälla under hela din au pair-vistelse.

 • Om du behöver betala skatt i England beror på din totala inkomst. I de flesta fall tjänar man inte nog för att behöva betala skatt. Din veckoersättning behöver vara 140 pund eller mer för att du skall behöva betala skatt.